Högalidsgatan 11A

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Högalidsgatan 11A, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

30 kvm+balkong i Hornstull, Bredband&TV ingår
Jag och flickvännen skall pröva på att bli sambos och därför hyr jag nu ut min lägenhet i andra hand tills vidare med start vid månadsskiftet november/december.

Om lägenheten
Det är en supermysig etta med balkong på Högalidsgatan 11A i hjärtat av Hornstull. För dig som känner till området så ligger detta granne med de härliga kvarterskrogarna Därmed Pasta och Ramblas. Lägenheten är relativt nyrenoverad och hyrs ut möblerad bortsett från TV och köksutrustning som glas, bestick, kokkärl och dylikt. I föreningen finns en jättefin tvättstuga där alla maskiner bytts ut under 2015.
Kommunikationer och kringområden
Busshållplats direkt utanför dörren och cirka 200 meters promenad till Hornhuset där du hittar röda linjens tunnelbana. I Hornhuset hittar du även en stor hemköpsbutik, systembolag tillsammans med andra butiker och ett rikt restaurangliv. På våren och sommaren har du fem minuters promenad ner till Hornstulls strand med badplatser och jättehärliga motionsspår.

Kostnader och villkor
I hyran på 12 000 Kr ingår värme, vatten, TV och bredband. Det som tillkommer är el som brukar ligga runt 1200/kvartal.
Lägenheten hyrs ut tills vidare ett år i taget från och med 2015-12-01. Uppsägningstiden är 3 månader och detta gäller givetvis åt båda håll.
Du/ni som flyttar in behöver godkännas av föreningen och vid inflyttningen betalas en tillträdesavgift till föreningen på 1/10 prisbasbelopp. Gällande prisbasbelopp är 2015 44 500 kr vilker betyder att tillträdet kostar 4 500 kr. Detta delar vi på.

Om jag har glömt något eller du kanske har andra frågor så kollar jag mailen ofta så det ra att höra av sig :)

Med vänlig hälsning
Peter Fal

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm