Höglandstorget 2

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Höglandstorget 2, Stockholm


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

22 m2


Beskrivning

Fin liten etta med bra läge
Hej!

Jag heter Staffan och bor tillsammans med min 5 år gamla Jonathan vid Höglandstorget i Bromma. Det är ett lugnt och tryggt område och med kollektivtrafiken tar man sig enkelt till Hötorget på ungefär 20 minuter. Tolvans spårvagn stannar precis här vid torget så den är bara 60 sekunder bort.

Lägenheten vi bor i är ursprungligen en trea och en liten etta (22kvm) men nu är den för stor för oss varför vi tänker hyra ut den lilla lägenheten så att vi får råd med lite mer roliga leksaker... :)

Den lilla ettan är nyrenoverad och har egen ingång med säkerhetsdörr, en pytteliten hall, bra med garderober, dusch och toalett samt trevlig utsikt. Lägenheten ligger på första våningen så det är ingen insyn. Uthyrs delvis möblerad. Observera att det INTE finns något kök utan bara kylskåp och mikro så om du tycker om att laga mat är det inte rätt ställe för dig. Allra bäst passar boendet förmodligen för dig som bara behöver en övernattningslägenhet och som prioriterar trygghet.

Hyran är 7.500 kronor per månad. En månadsavgift erläggs som deposition. Tveka inte för att skicka ett mail och berätta lite om dig själv ifall det låter som en lägenhet som skulle passa dig.

Vänliga hälsningar,

// Staffan

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm