Hökarängen

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hökarängen, Stockholm

Hyra:

7921 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

68 m2


Beskrivning

Lägenhet Hökarängen, 1 månad
Mysig hyresrätt i Hökarängen uthyres tillfälligt en månad, mellan den 11 december 2015 och den 9 januari 2016. ENDAST EN MÅNAD pga resa. (ONLY ONE MONTH). Möblerad.

Hyra: 7921 kr grundhyra + el, tevelicens, bredband, kabelteve = 9000 kr för perioden.

Lägenheten är centralt belägen i 50-tals förorten Hökarängen, endast ett par minuter till t-bana och centrum. 20 minuter med t-bana till T-centralen. Närhet till motionsspår och promenadavstånd till Farsta Centrums köpcentrum. Lägenheten är mysig och hemtrevlig, enkel standard men fullt utrustad med diskmaskin och tvättmaskin. Aningen sliten då den inte är renoverad, dock stambytt.

Det finns tre sovrum i lägenheten. Ett behåller jag för förvaring, så den som hyr har tillgång till två sovrum, vardagsrum, kök och badrum. I det ena sovrummet finns en loftsäng med måtten 140x200 cm. I det andra finns två barnsängar med måtten 80x190 cm, cirka. I vardagsrummet finns förutom soffa och teve också en säng med måtten 140x200 cm. Det finns balkong. Lägenheten ligger på tredje våningen. Hiss finns. Lugnt område, lugna grannar. Uthyres till seriös person / personer som behöver ett tillfälligt boende av någon anledning. Inget hyrespåslag.

Endast mejlsvar, tack.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm