Holbergsgatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Holbergsgatan, Stockholm


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

14 m2


Beskrivning

Rum uthyres till Tjej/Kvinna
READ MY COMPLETE LISTING BEFORE EMAILING ME, PLEASE.

Jag söker ny inneboende från den 1/11!

Finnes:
1st rum (ca 14kvm) i välplanerad, ljus tvåa (ca 60kvm). 2st inbyggda garderober finns i rummet. Rummet kan hyras ut med en byrå och säng (120cm), alternativt omöblerat, om så önskas.

Lägenheten är belägen i Blackeberg, med endast 150m till t-banan och 25min till T-centralen. 100m till torg med mataffär, bibliotek, apotek, bar, pizzeria m.m. Naturreservat runt knuten och 10 min till Mälaren.
Vi delar kök, hall & wc med badkar.

Hyra: 4000kr/mån inkl allt.
En månadshyra i deposition, alternativt bra referenser.
Då jag i första hand söker en mer långsiktig boendelösning (avser studera vidare ett par år) har jag en något längre önskelista ;)

Rummet uthyres till en snäll, hänsynstagande och lagom lugn kvinnoperson som känner sig själv. Du pluggar eller jobbar, är inte galet högljud och kan tänka dig att äta vegetariskt i hemmet (fisk är ok).
Jag är ibland kattvakt åt en granne och det underlättar därför om du inte är allergisk och gillar djur. Samtliga lägenheter i huset är rökfria så vardagsrökare undanbedes. Ett plus om du är musikintresserad eller kreativt lagd, så kan vi peppa varandra och tipsa om bra grejer!

Du kommer att bo med mig, Johanna; En 31årig, konst-student på heltid med ett gediget musik-, och vintageintresse. Jag har bott lite överallt i Sverige samt U.S.A och arbetat med allt från konstförsäljning till ideella musikarrangemang och butiksdrift. Jag är snäll, hänsynstagande och liksom du, lagom lugn och enkel att ha och göra med. Tycker om att ha rent och ordning hemma och tror på öppen dialog. Jag har goda erfarenheter både av att bo inneboende samt att hyra ut och uppskattar när en trivs ihop! Är samtidigt självständig och värnar om min egentid. Min partner bor i U.S.A och jag "pendlar" dit några ggr om året samt får besök. Jag samlar på skivor och lyssnar på allt från ABBA till punk, hårdrock, 60-70's rock & motown, country, 80s hiphop, äldre electro m.m.

Maila mig en kort beskrivning av dig själv så återkommer jag.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm