Hornsbergs Strand 15B

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hornsbergs Strand 15B, Stockholm


Hyra:

16500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

Nyproducerad lägenhet vid Hornsbergsstrand
Hyr nu ut vår fina nyproducerade bostadsrätt i minst 6 månader från och med 7 september, med möjligheten till förlängning. Det är en 2a på 64 kvm i vackra Hornsbergs Strand med närhet till strandpromenaden med kaféer, restauranger och 5 minuters promenad till Lindhagens Galleria med Ica Maxi, apoteket och mycket mer. Nära till kollektiv trafik, endast en minuts promenad till Stadshagens T-bana (ca 100 m) och bara fem minuter till Centralen. Buss 59 stannar precis utanför porten

Hyran 16.000 kr betalas i förskott per månad
Det som ingår är värme, hushållsel, vatten, kabel-TV, bredband 100/10 Mbit och lägenheten är utrustad med torktumlare/ tvättmaskin, tak och handdusch, mikro, diskmaskin, induktionshäll, kyl/frys och köksö . Det finns gott om förvaring i hallen med flertal garderober, dessa kan även flyttas runt till sovrummet. Ett stort sovrum som rymmer en dubbelsäng med fantastiskt utsikt över kolonistugor, grönska, kanal och sjö.
Lägenheten kan komma delvist möblerad för den som önskar (Soffa, Soffbord, Tv bord ). Visning kan ordnas för intressenter.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm