Hornsgatan 59

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hornsgatan 59, Stockholm

Hyra:

33000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

156 m2


Beskrivning

Exklusiv och mycket representativ takvåning
På Hornsgatan ett stenkast från Mariatorget ligger denna mycket exklusiva och representativa vindsvåning som kan betecknas som utöver de vanliga

Lägenheten på sin ca 156 kvm fördelat på fantastiska 3 rok har en mycket exklusiv och representativ arkitektur med bland annat genomgående högt i tak med magnifika träbjälkar och härliga takfönster. Exklusiv design på kök med all tänkbar utrustning med stor induktionshäll i köksö samt stora kyl och frys skåp i aluminium samt separat vinkylare. Mycket exklusivt badrum och relax med klinkers golv, stora dubbel handfat med gott om övriga bänkar och skåp i modern design. Dusch med fantastisk mosaik och bastu. Infällda spotlights i tak och mycket moderna detaljer så som exempelvis elektroniska mörkläggnings fönster. Angränsande till badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrummet med braskamin och öppen planlösning mot de fantastiska köket har stora fönster vilket ger fantastiskt ljus insläpp. Här finns plats för både matsalsgrupp och vardagsrums möbler för mer helg relax och tv tittande.

Välkomnande hall som redan i entrén ger ett exklusivt intryck. Från hallen kommer man till det stora vardagsrummet samt till sovrummen i var sin ände från hallen och till det exklusiva badrummet. Från det stora sovrummet med stora skjutgarderober som ger gott om förvaring entrar man även den trevliga balkongen där man med ro avnjuter en skön avkoppling i solen.

Lägenheten hyrs ut möblerad från ca 1 November och på 1-2 år.

Till lägenheten finns garage i direkt närhet om man är intresserad att hyra

Vi söker endast ekonomiskt stabila personer med bra referenser och stabila arbeten.

Deposition på 2 månadshyror kommer krävas

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm