Hornstulls Strand 13

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hornstulls Strand 13, Stockholm


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

38 m2


Beskrivning

2a i Hornstull uthyres två månader from 1 feb
Hej!

Jag jobbar i Norge och har förlängt mitt kontrakt lite så behöver 1 (en person, ej par eller familjer) ny hyresgäst feb-mars. Du måste vara rökfri och husdjursfri p.g.a jag har svåra allergier mot päls och rök.

Det är en tvåa vid vattnet, i grannhuset till röd tunnelbana och bussar mot kungsholmen och gullmarsplan. liljeholmens köpcentrum och tvärbana en station bort.

Hyr ut 1a feb- ca 10 april, men tar bara betalt för feb och mars. 8000kr/månad inkl el och bredband, samt 8000 kr i deposition vid nyckelutlämnande.

Möjlighet att bo kvar som inneboende i april kan finnas.

Jag är endast hemma i stockholm mån-tis så det är då husesyn, nyckel- och depositionslämnande måste ske. Maila gärna omgående så att vi kan hitta en tid som passar oss båda, då det brukar va många intresserade behöver jag matcha in fler möten så gott det går. Om du är redo att flytta in direkt efter husesyn så har du större chans att få hyra då jag inte har tid att ge betänktetid osv pga rese tillbaka till Norge tis kväll.

Fler bilder på sovrum, kök, hall och wc finns vid mailkontakt!

Foreign applicants are welcome if you are at university or have proof of employment in Stockholm. Must move in 1 or 2 feb, two months lease.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm