Hornstulls Strand 9

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hornstulls Strand 9, Stockholm


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

36 m2


Beskrivning

Sommarkombo välkomnas
Hej! jag Frida är 32, har precis kommit hem från "kollektivboende" i Norge och tycker nu det är tråkigt att bo själv! Jag jobbar inom krogen så jag är en social kvällsmänniska som tycker om att hitta på saker.

Jag har en mysig tvåa vid vattnet i Hornstull. Bl.a 4an och röda linjen går runt knuten. Jag kommer jobba skift i sommar och vara på jobb 12h per dag 7 dagar på raken varannan vecka, samt jobba extra eller vara ute på äventyr under mina lediga veckor så vi kommer inte kliva på varandra.
Jag ser att du är renlig, klarar av att byta toarulle, 100% rökfri, djurfri (allergi) , gärna kvällsmänniska och social. Absolut inte alkoholfri :)

Helst ser jag att någon flyttar in redan före 6 maj då jag kommer vara bortrest en vecka 6-13 och det kanske är trevligt att få mysa in sig lite på egen hand. Annars går det bra att flytta in 14-15 maj innan jag går på skiftjobb 16e. Alternativ 3 är inflytt 1 juni :)

Ju mindre packning du har desto bättre, då detta alltså är ett fullt möblerat hem. Killar som tjejer är välkomna, ca åldersspann 24-36 brukar funka fint.

Du får gärna bo 1, 2 eller 3 månader, vilket som passar bäst för dig. Det går bra att flytta ut utan förvarning, sista utflytt dock 31 aug.

4500/månad inkl el och bredband. 6000 kr i deposition vid inflytt.

maila vid intresse och för bilder osv.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm