Husarviksgatan 20

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Husarviksgatan 20, Stockholm
Hyrdes ut: 2017-08-16


Hyra:

11520 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Kvarteret Hornslandet ligger i Norra Djurgårdsstaden (Hjorthagen) och består av fem byggnader med 154 bostäder. I denna andra etapp förmedlas 36 bostäder.
Det finns nu en lägenhet kvar att anmäla intresse på. Hyran är preliminär.
Typ av bostad
Det här är en nybyggd bostad. Det innebär att ingen har bott i den tidigare. Bostaden förmedlas utifrån ritning och du kan titta på planritning här i annonsen.
Om bostäderna
Bostäderna har hög utrustningsstandard med bland annat parkettgolv, helkaklat badrum och generös balkong eller uteplats. Det är förberett för tvättmaskin och torktumlare.
Mer information finner du i bifogat material här i annonsen.
Om fastigheten
Bostäderna har adress Husarviksgatan 18 & 20. Hela området har ett genomgående miljötänk och kvarteret är omslutet av gator med trädplanteringar, parkområden och närhet till Husarviken. Det sker individuell mätning och debitering av varmvatten och det finns automatdoserade tvättmaskiner i de två gemensamma tvättstugorna. Tv- telefoni och internettjänster levereras via Stockholmshems bredbandsnät.
Inflyttning
Inflyttning sker preliminärt 16 augusti 2017.
Parkering
77 bilparkeringsplatser i varmgarage, varav 7 st är handikapplatser och 9 st har laddstolpar för elbilar. Stockholm Parkering hanterar uthyrningen av samtliga parkeringsplatser.

Hyresvärdens krav för bostaden

Regler för godkännande av hyresgäst https://bostad.stockholm.se/gemensammaregler
Den sökandes inkomst ska stå i proportion till den aktuella lägenhetens hyresnivå. När hyran är betald ska den sökande ha ett bestämt belopp kvar. För 2016 är beloppet 4679 kronor för en ensamstående vuxen. Vid ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) görs särskild bedömning. Om den sökande har betalningsanmärkningar sker en individuell prövning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm