Husarvikstorget 3

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Husarvikstorget 3, Stockholm
Hyrdes ut: 2017-04-01


Hyra:

16555 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

95 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Kvarteret Hornslandet ligger i Norra Djurgårdsstaden (Hjorthagen) och består av fem byggnader med totalt 154 bostäder. Kvarteret omges av gatorna Bobergsgatan, Husarvikstorget, Husarviksgatan och Grythundsgatan.
Bostäderna förmedlas utifrån ritning. Genom 3D presentationen kan man orientera sig bland husen.
Vänligen observera att tiden för tillval har redan passerat.
Om projektet
Lägenheterna är tvåor till sexor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheterna har hög utrustningsstandard med bland annat parkettgolv, helkaklat badrum och generös balkong eller uteplats. Förberett för tvättmaskin och torktumlare i alla lägenheter. I kvarteret finns två gemensamma tvättstugor.
Om området
Hela området har ett genomgående miljötänk och kvarteret är omslutet av gator med trädplanteringar, parkområden och närhet till Husarviken. I miljötänket av fastigheten ingår b.la. energisnål byggnad, miljöprövning av byggvaror, avfallskvarnar, solceller och individuell mätning och debitering av varmvatten. Hyresgästen debiteras för den mängd tvättmedel som den förbrukar i den gemensamma tvättstugan.
Närheten till såväl vattnet som Nationalstadsparken ger goda möjligheter till en aktiv fritid alldeles runt hörnet. Samtidigt ligger Stockholms centrala delar endast tre kilometer bort och är lätt tillgängliga via kollektivtrafik (buss och tunnelbana) eller gång- och cykelbanor.
Tv- telefoni och internettjänster levereras via Stockholmshems bredbandsnät. Det innebär att abonnemang via telefonnät eller kabel-tv i tidigare boende inte kan flyttas över till nya lägenheten.
Det preliminära inflyttningsdatumet infaller 1 april 2017.

Hyresvärdens krav för bostaden

Regler för godkännande av hyresgäst https://bostad.stockholm.se/gemensammaregler
Den sökandes inkomst ska stå i proportion till den aktuella lägenhetens hyresnivå. När hyran är betald ska den sökande ha ett bestämt belopp kvar. För 2016 är beloppet 4679 kronor för en ensamstående vuxen. Vid ekonomiskt bistånd (försörjningsstöd) görs särskild bedömning. Om den sökande har betalningsanmärkningar sker en individuell prövning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm