Husby

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Husby, Stockholm

Hyra:

6000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

82 m2


Beskrivning

Två rum i en trea uthyres (inneboende)
Hej!

Jag letar efter inneboende till min trea på 82 m2. Det handlar om två rum, ett större sovrum och ett mindre sovrum. Jag kommer att sova i vardagsrummet. Själv så pluggar och jobbar jag deltid. Jag letar efter två skötsamma och ansvarsfulla killar som jobbar eller pluggar, barnfria, djurfria och som inte röker eller dricker. Jag är lugn som person och letar efter lugna killar att bo med.

Jag vill vara tydlig med att jag inte är intresserad av att hyra ut hela lägenheten. Jag letar alltså efter två inneboende till rummen. Tiden för uthyrningen är över två år men vi kör med sexmånaders perioder och förlänger därefter halvårsvis. Uppsägningstiden är två månader från bådas håll.

Rummen är fullt möblerade med allt man kan tänka sig behöva och mer därtill. Rummen är olika stora och hyran är satt därefter också. Hyran för det större rummet är 6000 kr och hyran för det mindre rummet är 5000 kr, el och internet ingår i hyran.

Lägenheten ligger i Husby, sju minuters promenad till Kista Galleria, två min med tunnelbana. 17 minuter till stan och nära till både Barkarby och Sollentuna.

Skicka gärna ett mail med några rader om er själva så tar jag kontakt med er.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm