Igeldammsgatan 34

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Igeldammsgatan 34, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

37 m2


Beskrivning

Ljus 2:a i 20-talshus på Kungsholmen
Eftersom jag ska påbörja en nationellt rörlig tjänst till våren tänkte jag hyra ut min lägenhet på Kungsholmen från och med 1 mars (tidigare eller senare tillträde går att ordna) och ett år framåt med chans till förlängning.

Lägenheten befinner sig i ett 20-talshus en våning upp (insynsfritt) med tre stora fönster i sydvästläge. Stort ljusinsläpp! Den höga takhöjden ger ett luftigt intryck. Fiskbensparkett i vardagsrummet och furuplankor i hall, kök och sovrum. Huset ligger i ett lugnt område på Kungsholmen med goda förbindelser, nära till både Hornsberg och Fridhemsplan.

Andrahandsuthyrningen kommer godkännas av bostadsrättsföreningen. Uppsägningstiden är 3 månader och 1 månadshyra betalas som deposition i samband med tillträdet och betalas tillbaka vid hyrestidens slut. Lägenheten uthyres möblerad med stor soffa, bord, projektor, ljudanläggning, 120-säng, alla köksattiraljer, etc. I hyran ingår värme, vatten, el, 200/100MBit bredband, TV-abonnemang, etc. Garageplats går att få mot en extra avgift.

Om du eller ni är intresserad(e) så skicka gärna ett mail och berätta om dig själv så kan vi boka in en tid för visning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm