Igeldammsgatan 38

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Igeldammsgatan 38, Stockholm


Hyra:

13500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Superfin 2:a Kungsholmen uthyres på 1års sikt
Superfin 2:a på Kungsholmen, med Karlbergskanalen och Karlbergsslott ett stenkast från porten. Mycket väldisponerade kvadratmetrar gör denna 2:a rymlig och luftig och passar perfekt för paret. Lägenheten har alla sina fönster mot den lummiga innergården 1,5 våningar ner. Ljust och fint sovrum, med plats för dubbelsäng (140) , garderob och liten byrå och den inbyggda nischen med spottar gör sovrummet extra mysigt. Stort vardagsrum med plats för stor soffa, matbord intill hörnfönstret, byrå och eventuellt extra garderob/byrå om så önskas. En inbyggd garderob finns även i vardagsrummet. Köket integreras mellan hall och vardagsrum, fin standard med luckor i vit högglans och effektiv utnyttjande av ytor. Plats för ytterligare en möbel i köket (byrå, skänk eller liknande). Hall och kök har spottar i taket. Fräscht, helkaklat badrum. Fina detaljer med spegeldörrar och stuckaturer i taket.

Lägenheten uthyres på 1 års sikt med god möjlighet till förlängning. Uthyres från och med 1 juli (inflyttning troligtvis möjlig från och med midsommar) OBS! Lägenheten uthyres OMÖBLERAD! I hyran ingår tillgång till fiber-bredband, el, vatten, tillgång till tvättstuga samt tillgång till plats i vindsförråd för extra förvaringsmöjligheter. Fin uteplats på innergård som kan bokas under sommaren.

Lägenheten ligger längst ned på Igeldammsgatan, dvs ett stenkast från vattnet och de fina promenadspåret längs med Karlbergkanalen. Buss 59 stannar längs med vattnet (hållplats Igeldammsgatan) och går till bland annat Centralen. Längst upp på Igeldammsgatan finns nedgång till tunnelbanan hållplats Fridhemsplan. 10 min promenad till Västermalmsgallerian där bl.a. flera stora matbutiker och andra butiker finns. Ca 25-30 min gångpromenad till Centralstationen och Stockholm city.

Jag söker skötsamma hyresgäster, ett par alternativ ensamstående hyresgäst som vill hyra omöblerat på 1 års sikt. Icke-rökare och husdjursfria. Måste kunna intyga anställning, identitet samt fri från betalningsanmärkningar. Deposition om 10 000 som återbetalas efter hyresperioden avslutats. Förskottshyra betalas för hyresmånaden i slutet av föregående månad, där första hyresmånad blir juli. Ömsesidig uppsägningstid 2 månader.

Skriv några rader om vilka ni är och varför ni vill hyra!
mvh
Anna

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm