Industrigatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Industrigatan, Stockholm


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2


Beskrivning

Möblerad 2a på Fridhemsplan, korttidskontrakt
Hyr ut vår suveräna lägenhet om 54 välplanerade kvm i mycket bra skick! Stora fönster med vacker utsikt över Karlbergskanalen och Vasastan. Öppen planlösning med kök, vardagsrum, sovrum med dubbelsäng och nyrenoverat badrum.
Tillgänglig från slutet av augusti till mitten av december.

Lägenheten är belägen på lugn och tyst gata, med närhet till både Fridhemsplan och St Eriksgatan med dess stora utbud av trevliga restauranger, mysiga cafeer, butiker och mataffärer.
Goda kommunikationer i form av flera innerstadsbussar, gröna och blåa tunnelbanelinjen och flygbussar. Det finns gott om parkeringar på gatan och Kungsholms Strand.

Vi är noga med att du som bor där är skötsam, har goda referenser från tidigare hyresvärd och är rökfri. Vi förutsätter att vi har en god och rak kommunikation under tiden du hyr. Skriv ett mail och berätta om dig själv och ge dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Fler bilder kan skickas via mail. Känner vi att det passar oss båda så bokar vi tid för ett möte och visning av lägenheten.

Pris 13 000/månad inklusive bredband (wi-fi), tv, el samt diverse möbler. Hyresperiod ca 4-5 månader, 17/8 till 15/12. Det finns bastu, hobbyrum, cykelförråd och tvättstuga. Vi kommer att ta en månadshyra i deposition, återbetalas vid utflyttning och godkänd flyttstädning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm