Industrigatan 12

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Industrigatan 12, Stockholm


Hyra:

13500 kr

Antal rum:

2 RoK


Beskrivning

Mycket väldisponerad två vid Fridhemsplan
Precis som rubriken antyder så är är lägenheten, sina 33kvm till trots mycket väldisponerad och planerad.

Lägenheten är totalrenoverad 2014 då alla ytskikt, kök och badrum byttes ut. På golvet ligger en tidsenlig uppslipad fiskbensparkett och de två stora fönstren av burspråktyp väter mot Karlbergskanalen och Birkastaden. Takhöjden är 290 vilket bidrar till den rymd som upplevs, den begränsade ytan till trots.

I hallen finns två garderober med stor spegelglas-skjutdörr, köket ligger i vinkel mot hallen och vardagsrummet vilket gör att det är ett fullstort kök med varmluftsugn, induktionshäll och diskmaskin. Goda förvaringsutrymmen finns.

Sovrummet är byggt efter en 120cm säng, men man kan få in en så stor som 160cm. Där inne finns en trevlig nisch med marmor och praktiska hyllor för förvaring. Man kan utan ställa in en hög kommod eller motsvarande för underkläder eller annat.

Hela taket är ombyggt till en takterrass som fritt disponeras av alla i huset efter behag, men kan också bokas för ex. mottagningar eller fester om man så önskar. Där finns därutöver en gemensam grill som kan nyttjas. Mycket hög livskvalité.

** Lägenheten är i nuläget uthyrd till ett par som ämnar flytta ut i slutet av november, tidigast tillträde är därför i början på december. Förslagsvis träffas vi i lägenheten i samband med detta och skriver kontrakt. I och med att jag bor och arbetar på annan ort kan lägenheten hyras ut en längre period, inledningsvis på ett år med möjlighet till förlängning.
Frågor skickas initialt mail-ledes vartefter telefonkontakt kan upprättas, jag har hyrt ut innan via blocket och undviker därför att lägga ut mitt telefonnummer för att inte bli nedringd i tid och otid**

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm