Tillbaka till lägenhetsannonser i Stockholm

Ingenjör söker 1:a eller 2:a i Stockholm City
Jag söker

Andrahandskontrakt


Maxhyra

11000 kr


Lägenheten söks av: Singel
Särskilda önskemål: Endast omöblerat
Hej,

Jag heter Henrik, är 25 år gammal och har precis blivit klar med min masterexamen i Teknisk Fysik på KTH. Jag kommer i mitten Augusti börja mitt nya heltidsjobb på ett StartUp inom Finansiell Teknologi (FinTech) med namn eSynergetics som Mjukvaruingenjör och Affärsutvecklare.

Därför söker jag en fullt möblerad lägenhet (1:a eller 2:a) i staden helst från och med den 1:a Augusti eller September i minst ett år framåt med stor chans att det blir längre. Jag är intresserad endast i lägenheter i staden dvs. Vasastaden, Norrmalm, Kungsholmen eller Östermalm! Jag önskar en maxhyra kring 11000 SEK/månad.

Som person är jag redlig, skötsam och lugn, och viktigast av allt betalar jag alltid hyran i tid. Dessutom röker jag inte och har heller inga husdjur. På fritiden gillar jag att träna (diverse sporter inklusive klättring, löpning, tennis, golf, skidåkning), laga mat och umgås med vänner i staden. Om ni har några frågor, så kan jag nås på telefon via: 0722749891.

Hör av er om ni vill ha en referens av min tidigare hyresvärd som jag hyrde av under hela min masterutbildning. Jag kommer ta god hand om eran lägenhet!

Inlagd av Henrik

Maila annonsören