Ivar Vidfamnes Gata

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ivar Vidfamnes Gata, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

2a i Örnsberg uthyres långtid
Hej,

Jag ska flytta utomlands och söker därför två personer som vill hyra min lägenhet. Viktigast är att det är rätt personer! Hyran är hög, så ett par (med/utan barn) där båda har fast inkomst och goda referenser kommer att prioriteras framför studenter och kompisboenden.

Lägenheten är en 2a på 56kvm högst upp i ett trevåningshus (ej hiss) med fönster i tre väderstreck och balkong i söderläge. Lägenheten uthyres möblerad (obs, ej exakt som på bilderna), den är ljust inredd vita väggar och rummen är stora och välplanerade. I köket finns induktionsspis, varmluftsugn, stor kyl&frys samt diskmaskin. Sittbadkar i badrummet, många garderober och skåp i sovrum för klädförvaring samt en stor klädkammaren för ytterligare förvaring (alternativt en liten sovalkov för barn som de tidigare ägarna byggt) i anslutning till sovrummet. Balkong från vardagsrum.

I föreningen finns gym & relax med bal bastu, 2 övernattningsrum för uthyrning vid besök av gäster samt en stor föreningslokal och även flera tvättstugor samt cykel- och barnvagnsrum. Ett litet matförråd ingår i hyran och finns belägen i samma port.

Lägenheten ligger ca 4 min promenad från Örnsbergs T-bana. Området är lugnt och barnvänligt med närhet till parker, fotbollsplan, minigolf, båtklubb samt badplatser. Gångavstånd till vinterviken.

Hyran är 14000kr mån inkl bredband, TV-basutbud, el samt värme/vatten. Depositions på två månadshyror. Uthyrning snarast enligt överenskommelse.

Uthyrningen kommer ske i samråd med bostadsrättsföreningens styrelse för allas trygghet!

Hyra: 14 000kr/månaden
Deposition: 2 x månadshyror
Tillträde: Enligt överenskommelse. ASAP
Uthyres: 1 år minst, men längre om allt funkar bra.

Passar ovan er? Skicka isf ett mail och berätta om er och varför ni rätt personer för att hyra min lägenhet? Om intresse finns bokar vi ett möte och en visning. Obs, lägger större vikt vid att rätt personer hyr lägenheten än att den blir uthyrd snabbt.

Om ni tycker hyran är för hög, vänligen svara inte på annonsen!

Tack!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm