Jakobsdalsvägen 10

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Jakobsdalsvägen 10, Stockholm


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Dela lägenhet i Vinterviken
Hej!

Har en jättefin 2a i Vinterviken och nu söker jag någon som vill dela den med mig och min snälla hund. Inflyttning kan faktiskt ske redan nu i November och sedan löper kontraktet tillsvidare med 1 månads deposition och ömsesidig uppsägningstid.

Lägenheten vetter mot innergården och ligger bara någon minuts promenad från tunnelbanan där man kommer in till stan på 10 min. Området är lugnt och trevligt och ligger vackert nära vatten och grönområden. Lägenheten är fräsch och har bekvämligheter som diskmaskin, badkar, wifi, uteplats, tvättmaskin och torktumlare. Allt ingår i din hyra och vi delar lägenheten på lika villkor.

Eftersom den har en öppen planlösning är min tanke att dela av det stora vardagsrummet med en bokhylla eller liknande som blir uthyrningsdelen, sedan är övriga utrymmen gemensamma (mitt rum ligger på andra sidan av lägenheten). Jag har i dagsläget inga möbler till uthyrningsdelen, detta ordnar vi tillsammans eller om du vill ha dina egna grejer.

Jag som hyr ut är 33 år, jobbar som AD och reser ganska ofta. På fritiden umgås jag mycket med mina vänner men sällan här hemma. Har bott i lägenheten i fyra år och var tidigare sambo så nu tycker jag det blir för dyrt att bo här själv. Trivs att bo ihop med andra och har haft liknande arrangemang tidigare utan problem. Hunden är allergi-vänlig, väldigt rar och ligger mest och sover. Han är van att dela boende.

Jag ser gärna att du är tjej, i liknande ålder samt också gillar att ha det fräscht omkring dig. En annan förutsättning är att du är trevlig och enkel att ha att göra med (och tycker samma sak om mig, såklart). Men det märker vi ju ganska snabbt. :)

Så skriv några rader om dig själv så tar vi det därifrån!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm