Jämtlandsgatan 152

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Jämtlandsgatan 152, Stockholm


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

33 m2


Beskrivning

Fräsch 1:a med Vällingbys bästa läge uthyres
Jag hyr ut min fräscha 1:a i Vällingby Centrum. Den ligger ett halvt stenkast från tunnelbanan. Just nu är det aktuellt med ett kontrakt över 6 månader, från och med 1:a januari 2016 till och med 31:a juni. Det finns dock en stor chans att kontraktet kommer kunna förlängas längre än så, men du ska kunna känna dig trygg i att du har tillgång till lägenheten i 6 månader åtminstone.

I priset ingår vatten, värme, TV-abonnemang, el och fiberinternet. Lägenheten är utrustad med en diskmaskin, och föreningen har en tvättkällare som bara hör till den här fastigheten. Lägenheten kommer bara att vara delvis möblerad - jag flyttar ihop med min flickvän och tar med mig det mesta. Om du så önskar kan jag rensa den helt så att du får inreda själv.

Det är viktigt för mig att hitta en seriös och bra person som det känns tryggt att hyra ut till. Du ska vara rökfri och djurfri. Hyran betalas några dagar efter den 25:e månaden innan. Jag kommer också be om en deposition på 5000 kr som hyrestagaren får tillbaka efter avslutad hyra. Vi skriver ett bra och tryggt kontrakt innan såklart. Mejla mig och berätta vem du är så bokar vi en visning!

Edit: Har tagit bort mitt telefonnummer då jag blev nedringd mitt i natten. Uppenbarligen hög efterfrågan... Var snälla och mejla.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm