Jarl Kulles Gata 4

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Jarl Kulles Gata 4, Stockholm


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Möblerat rum Örnsberg från 18 januari
Jag hyr ut ett rum (till en person) med inflytt 18 januari (eller möjligtvis redan efter jul). Lägenheten är ganska nybyggd (2011) och har öppen planlösning med sociala ytor (kök, vardagsrum och balkong) i mitten och sovrummen avskilt i varsitt hörn av lägenheten. Det finns fyra sovrum och då min italienska utbytesstudent åker hem så står ett rum ledigt. Finns en stor (lugn) hund så du bör inte vara hundrädd eller allergisk. Söker en rökfri och trevlig person med heltidsjobb. Skulle passa perfekt för dig som ska jobba i Stockholm under 3-6 månader (absolut möjligt att hyra längre om det fungerar!).

Det är ett litet, men mysigt och funktionellt, sovrum som för närvarande är möblerat med en 90-säng, skrivbord och en stor garderob. I hyran (5500 kr/mån) ingår allt så som el, internet (250/100), veckostädning av kök, vardagsrum, badrum, förbrukningsvaror som toapapper, diskmedel mm. Vill du inte ta med eget så finns det handdukar, lakan, täcken och kuddar att låna. Det är ett lugnt och bekvämt boende, alla håller ordning efter sig och det är tyst efter kl 22.

Fler bilder (och omdömen...) finns på airbnb:
https://www.airbnb.se/rooms/6546490

Om det låter intressant så skicka gärna ett mejl och beskriv dig, vad du gör på och efter jobbet och vad du behöver för boende :)

Small but nice and functional room for one person in a modern and spacious apartment close to subway station Örnsberg. Well suited for a temporary worker in Stockholm! Easy access to city center (10-15 min) and airport buses (Liljeholmen). Situated in a nice and quiet neighbourhood. More info and pics on airbnb: https://www.airbnb.se/rooms/6546490

Available from January 18 (or possible January 1). Rent 5500
sek/month including everything (electricity, high speed internet, towels and linen, toiletpaper etc...) No smoking please! I have a dog so you shouldnt have allergies.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm