Jarl Kulles Gata

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Jarl Kulles Gata, Stockholm


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum uthyres 1 juni-31 aug, t-bana Örnsberg
(Room available June 1 -August 31 to non-smoker)

Hej, jag bor i en alldeles för stor/dyr lägenhet i Örnsberg (fyra
sovrum) och har ett stort, ljust sovrum ledigt från 1 juni. Rummet ligger i anslutning till hallen och har egen wc. Lägenheten är bra planerad med stora sällskapsytor i mitten och ett sovrum i varje hörn, man stör alltså inte varandra. Vi delar på de allmänna ytorna men trots det är det väldigt lugnt, ofta tomt i kök/vardagsrum och sällan upptaget i badrummet Det finns diskmaskin i köket och tvättmaskin i badrummet (som är stort och helkaklat med golvvärme, badkar och tvättmaskin). Det tar 3 minuter att gå till tunnelbanan (röd linje, Örnsberg) och kanske 5 minuter ner till Mälaren. T-banan tar 10 minuter till Slussen /15 minuter till t-centralen.

"Vi" är två tjejer och en kille mellan 25-40 år. Det finns även en hund i hushållet :) Det äts både grönt och kött, dricks både te och vin. Inga partyprissar, det är tyst och lugnt här efter nio på kvällarna. Vi har en städerska som kommer varje tisdag, men såklart krävs det att var och en håller rent efter sig ändå.

Hyran (inkl allt) landar på 6500. Nyproduktion, toksnabbt internet (fiber) och städ gör att det drar iväg lite. Då jag troligen ska flytta 1 september så kan jag i första hand erbjuda boende 1 juni - 31 augusti men det finns ev möjlighet att hänga med i flytten.

Jag har ibland hyrt ut rum genom airbnb så där kan du kika på lite
bilder och omdömen:
https://www.airbnb.se/users/show/34107076#reviews
https://www.airbnb.se/rooms/7091187

Låter detta intressant så skicka iväg ett mejl och berätta om vem du är och hur ditt liv ser ut :) Rökare funkar inte!

/anneli

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm