Järnlundsvägen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Järnlundsvägen, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

Renoverad tvåa högst upp i huset uthyres
Smakfullt renoverad och mycket välplanerad 2:a om 56 m2, belägen högst upp i huset med balkong i söderläge, uthyres för längre period. Lägenheten ligger i lugna Årstaberg med närhet till både natur och stad. Med pendeltåg tar det 2 minuter till Södermalm och 6 minuter till Stockholms central.

Samtliga rum har ekparkett förutom hall och badrum som har klinker med golvvärme. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin, torktumlare och dusch. En välutrustad tvättstuga med flera maskiner, tumlare samt torkskåp och mangel finns även att tillgå i källaren.

I köket finns gott om förvaring samt ugn, spishäll, kyl, frys, micro samt diskmaskin.

Gratis parkering finns att tillgå på gatan utanför, tillgängligt cykelrum i källaren samt nära till lekplats och parkområde samt Årstavikens promenadstråk. Tillgång till bra kommunikationer vid Årstabergs station samt till livsmedelsbutiker och restauranger/caféer vid Årsta torg.

Anslutning till comhem TV och internet ingår i hyran.

Lägenheten uthyrs delvis möblerad med viss köksutrustning. Uthyrningstiden är tillsvidare men max 24 månader med 3 månaders uppsägningstid åt båda håll. Två hyror tas i förskott som deposition.

Maila vid intresse så återkommer vi!

Mvh, Matilda och Adam

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm