Järnlundsvägen 10

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Järnlundsvägen 10, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

2:A i årsta uthyres omgående. Min 5 mån
En trivsam möblerad 2:a på 55 kvm ett stenkast från natursköna Årstaviken samtidigt som det är nära till stan.
Ligger endast 200meter från årstaberg station. Närhet till bussar, tvärbana, pendeltåg samt tunnelbana. På 6 minuter från Årstaberg med pendeln är du inne på Stockholm central. Även närhet till matvarubutiker, restauranger, bageri, träningsanläggningar, bibliotek, frisör m.m.

Har tänkt hyra ut den i första hand 4-5 månader till okt-nov. Men kan även bli längre tid om allt går bra. Inflytt är lite flexibelt, omgående eller i början på juli.

Delvis möblerad. Saknar bara sovrumssäng och TV. Finns även en 140säng i v-rum som antingen kan nyttjas eller så tar jag bort den. Kan även hyras med all köksutrustning om så önskas. Ett källarförråd finns även att tillgåI hyran ingår vatten, bredband, tv (basutbud) och el. Parkeringsmöjligheter på gatan.

Jag söker en ordningssam, rök- och djurfri hyresgäst/hyresgäster med god ekonomi som vårdar min fina lägenhet med omsorg, kreditupplysning utförs. Motsvarande 1 månadshyra som deposition utgår vid första betalningstillfället och återfås vid utflyttning under förutsättning att lägenheten är i oförändrat skick.

Skriv ett mail och berätta om dig/er så återkommer jag med eventuell tid för visning.
Hälsningar Tommy

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm