Johan Till Anders Väg 25

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Johan Till Anders Väg 25, Stockholm


Hyra:

12500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

74 m2


Beskrivning

Nybyggd 3:a i Bromma
Hej!

Vi bor i en ljus, välplanerad och nybyggd (byggd 2013) 3:a, en våning upp. 74/kvm. Allt är i toppskick. Lägenheten ligger i området Ängby Park, Bromma.

Öppen planlösning som gör att köket går ihop med vardagsrummet vilket gör att det finns rymligt med plats för ordentligt matbord samt soffa etc. Går även att göra en avskärmning för eventuellt ha en säng i vardagsrummet också.

Balkongen ligger i anslutning till vardagsrummet med eftermiddags/kvällssol. Två sovrum varav ett är större än det andra. Klädkammare finns. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin samt torktumlare.

Ängby Park är ett område som ligger väldigt nära naturen och precis intill Mälaren, det tar några minuter att gå dit. Finns även badplats i närheten, motionsspår samt väldigt uppskattade klippor att befinna sig på. Området ligger ca 10 minuter bort från tunnelbanans gröna linje. Finns även buss (113) som går direkt till tunnelbanan endast fem minuter bort. Närmaste mataffär ligger i Blackebergs Centrum.

Vi ska nu ut och resa vid årsskiftet och söker hyresgäster som vill bo här medans vi är borta. Lägenheten hyrs först ut i tre månader, med chans till förlängning då vi inte vet exakt när vi kommer tillbaka från våran backpacker resa. :) Lägenheten kommer vara delvis möblerad vid uthyrning. Trots att det endast är två sovrum så går det att skärma av i vardagsrummet för att även bo där om så önskas, det har vi gjort vid tidigare tillfälle.

Skriv gärna ett mail och berätta om dig/er, hur länge ni vill hyra osv, så kan jag skicka bilder på lägenheten och planlösning. Samt eventuellt boka in en visning :) Tack tack!

/Matilda och Sofia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm