Johannesgatan 2

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Johannesgatan 2, Stockholm


Hyra:

20000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2


Beskrivning

Nyrenov. sekelskiftes 2:a mitt i stan
En nyrenoverad elegant sekelskiftes tvåa på 52 m² i plan 1. Ligger ett lugnt läge mitt i Stockholms City på den otraffikerade gatan. 3 minuters promenad till Hötorgets T-bana och några minuter till Stureplan. Finns gott om bra restauranger, gym och butiker runt om, bara fem minuters promenad till NK.

Lägenheten är i mycket gott skick med en bra planlösning, högt i tak och stuckatur. Finns gott om förvaringsmöjligheter med en walk in closet och stor garderob med stora speglar i hallen.

Lägenheten uthyres delvis möblerad/möblerad och hyran är på 20.000kr/mån. I hyran ingår Värme, vatten, kabel Tv, diskmaskin och tillgång till tvättstuga. Finns även en tvättmaskin i lägenheten.

Jag önskar att hyresgästen är skötsam och tar hand om lägenheten. Söker en rök och djurfri person/par som har stabil ekonomi. Kan även tänkas hyra ut till företag som övernattningslägenhet.

Två månadshyror tillkommer för deposition, vilken självklart återbetalas om lägenheten återlämnas i samma skick som hyrestidens start.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm