Kaktusvägen

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kaktusvägen, Stockholm


Hyra:

17000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

110 m2


Beskrivning

Villa från 1949 på hörntomt i lugnt kvarter
4 ROK Herrängen

Mysig villa i utmärkt läge med bra kommunikationer (gångavstånd till buss och t-bana Fruängen som tar dig till Hornstull på 10 min samt nära till pendeltåg Älvsjö station som tar 5 min till Södermalm och 10 min till Centralen). Trots närhet till kommunikationer ligger villan i lugnt och barnvänligt område med närhet till natur- och idrottsliv (Långsjön, Älvsjöskogen m.m.) samt butiker i Älvsjö centrum eller i Fruängen. Huset är i gott skick med två sovrum, vardagsrum med öppen spis och kök på övre plan och sovrum/allrum, stort bad med bastu samt tvättstuga (genomgående golvvärme klinkergolv) och garage på nedre plan. Det finns en uteplats på tomten som gränsar till allmänning.

OBS. Inredningen på bilderna är inte den som kommer finnas tillgänglig då huset kommer hyras ut halvt möblerat, dvs. huvudmöbler finns såsom säng(ar), matbord, stolar, soffor, soffbord, inbyggd garderob, baspaket för kök (tallrikar, glas, bestick osv) etc. Finns möjlighet att diskutera möbleringen eller komplettera med egna möbler om så önskas enligt ök.

Övrig info:

1-plans hus med inrett källarplan och garage.
4 rum och kök samt två separata toaletter och tvättstuga
Boarea: 70 + 70 kvm = 140 kvm
Parkeringsplats för 1 bil på uppfart samt plats för en bil i garaget
Hyra: 17 000
Ingår i hyran: samtliga driftskostnader; vatten, sophämtning, tomrättsavgäld etc.
Uthyrningsperiod: 5 månader fr.o.m. den 1 januari 2016 - 31 maj 2016, ev. kan uthyrningstiden anpassas något om så önskas.
Hyresvillkor: Icke-rökare - företag eller privatperson.

Vid intresse skicka en kort presentation av dig!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm