Kallforsvägen

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kallforsvägen, Stockholm


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2


Beskrivning

Rum uthyres i kollektiv from 1 juli
Hej!
I juli flyttar jag till Stockholm (Bandhagen) och söker nu två eller tre
sambos att dela hushåll med. Rummen (två stycken) som jag hyr ut finns i en trerumslägenhet på Kallforsvägen i Bandhagen och kostar 4500 respektive 5500 kronor i månaden (priserna kan diskuteras, viktigast är att du är rätt person).

Storleken är ungefär 14 kvadratmeter på det ena rummet och 20 på det andra och vill du ha rummet möblerat går det att ordna. Jag kan ordna med säng, skrivbord, bokhylla mm. Det finns god klädförvaring i rummen (klädkammare/garderob), givetvis ett fönster och dörr att stänga. Det större rummet går att dela två personer.

Vi delar på badrum (två stycken), hall som går att hänga i och rymligt kök med alla köksgrejer du kan tänkas behöva. Lägenheten har en balkong i söderläge och det finns en supermysig innergård med grillmöjligheter. Som gjort för skönt sommarhäng i gräs!

I källaren finns en tvättstuga och en övernattningslägenhet att hyra. Det finns trådlöst internet i lägenheten (supersnabbt) som ingår i hyran
precis som elen gör.

Lägenheten ligger ett par minuters promenad från tunnelbanestationen
Bandhagen. Tunnelbanan tar dig till t-centralen på 20 minuter.

Du som flyttar in får gärna vara samhällsintresserad, social, vegetarian/vegan och tjej/kvinna (eller ha erfarenhet av att själv definiera dig och/eller ha blivit definierad (av dig själv eller andra) som tjej/kvinna. Är du queer och/eller hbt-person är det ett plus. Men inget av detta är något krav. Finast är om du gillar att bo med folk, att du är med på att vi städar dom gemensamma utrymmena tillsammans och att du kanske vill spela lite spel och hänga ibland.

Jag som hyr ut lägenheten är 34 år, jobbar som projektledare och ibland som journalist och tycker om att hänga med fina människor. Jag är queer och feminist. I mitt rum kommer det även att bo en 2-åring (hur lugn och underbar som helst) så du får gärna gilla kids, det underlättar i alla fall;)

Hör av dig!! Så ses eller hörs vi och så kanske vi blir sambos i juli!!!:)
Längtar!!!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm