Kallforsvägen

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kallforsvägen, Stockholm


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2


Beskrivning

Rum uthyres i kollektiv from 1 november
Hej!
I november flyttar en av mina sambos ut från min lägenhet i Bandhagen i Stockholm och jag söker därför en ny kollektivkompis att dela hushåll med. Rummet som jag hyr ut finns i en trerumslägenhet på Kallforsvägen i Bandhagen och kostar 4500 kronor i månaden. I lägenheten bor förutom mig, även Maria och mitt barn Lilo.

Det rum som hyrs ut är ungefär 15 kvadratmeter. Det finns god klädförvaring (två stora garderober), givetvis ett fönster och dörr att stänga. Rummet är omöblerat.

Vi delar på badrum (två stycken), hall som går att hänga i och rymligt kök med alla köksgrejer du kan tänkas behöva. Lägenheten har en balkong i söderläge och det finns en supermysig innergård med grillmöjligheter. Som gjort för skönt sommarhäng i gräs!

I källaren finns en tvättstuga (tre maskiner) och en övernattningslägenhet att hyra. Det finns trådlöst internet i lägenheten som ingår i hyranprecis som elen gör.

Lägenheten ligger ett par minuters promenad från tunnelbanestationen Bandhagen. Tunnelbanan tar dig till t-centralen på 18 minuter.

Du som flyttar in får gärna vara samhällsintresserad, social, vegetarian/vegan och tjej/kvinna (eller ha erfarenhet av att själv definiera dig och/eller ha blivit definierad (av dig själv eller andra) som tjej/kvinna. Är du queer och/eller hbt-person är det ett plus. Men inget av detta är något krav. Finast är om du gillar att bo med folk, att du är med på att vi städar dom gemensamma utrymmena tillsammans och att du kanske vill spela lite spel och hänga ibland.

Jag som hyr ut lägenheten är 35 år, jobbar som projektledare och ibland som journalist och tycker om att hänga med fina människor. Jag är queer och feminist. I mitt rum bor det även en 3-åring (hur lugn och underbar som helst) så du får gärna gilla kids, det underlättar i alla fall;) I det andra rummet bor Maria. Superfin person!

Hör av dig!! Så ses eller hörs vi och så kanske vi blir sambos i november!!!:)

Längtar!!!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm