Kallskärsgatan 3

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kallskärsgatan 3, Stockholm


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Uthyres: fin 1:a på Nedre Gärdet, 6 tr
Hyr ut en 1:a på 30 m^2 + balkong på Kallskärsgatan 3 på Gärdet i Stockholm. Den kan hyras ut omgående och ca två år framåt p.g.a. utlandsvistelse. Jag hyr ut till en person (alltså ej par) och hyran är 9000 kr/mån, samt en månadshyra i deposition.

Allt ingår, d.v.s. bredband, el, värme, vatten. Den är även möblerad, men rätt sparsamt så att det finns möjlighet för en egen touch. I köket finns kyl/frys, micro, ugn samt två kokplattor, men ingen diskmaskin. Badrummet är standardutrustat med wc, handfat, badrumsskåp med spegel, samt badkar. På bottenvåningen finns det två tvättstugor som kan bokas.

Den har ett fantastiskt läge intill Tessinparken med bara några minuters promenad till röda T-banelinjen (Karlaplan), buss 1 samt 4. Ligger nära gallerian Fältöversten, SATS och restauranger. Det är en fin funkislägenhet med 2.85 m i takhöjd på 6:e våningen (av 7) och vetter mot den lugna innergården.

Hör av dig med en beskrivning av dig själv och din sysselsättning, så mailar/ringer jag upp dig så att du kan få mer info och komma förbi och kika på lägenheten. Du har goda referenser, ordnad ekonomi, inga husdjur och röker ej.

Med vänlig hälsning,
Andreas

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm