Kammakargatan 14

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kammakargatan 14, Stockholm


Hyra:

14900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Minitvåa mitt i stan med utsikt över grönska
Kammakargatan 14, 2 tr är en charmig minitvåa om 35 kvadratmeter med drömläge i lugna kvarter mitt i stan och med en underbar utsikt mot Johanneskyrkan med sin grönskande park. Ljust och luftigt och med en genomtänkt planlösning med charmiga originaldetaljer, separat sovrum samt fräscht badrum och kök. Utmärkta kommunikationer via buss och tunnelbana (hållplatserna Rådmansgatan alternativt Hötorget), som ligger bara ett par kvarter bort. Det direkta närområdet erbjuder allt man behöver såsom exempelvis matvarubutiker, Systembolag, bagerier, gym, bank, caféer mm.

Lägenheten är i fint skick och ligger på andra våningen med ett helt fritt läge med en fantastisk utsikt mot kyrkan och dess omgivning. Rymlig och funktionell hall. Sällskapsrummet har fiskbensparkett med vita väggar samt två inbyggda stora garderober. Badrummet är fräscht och helkaklat. Fullutrustat kök med gasspis och ny diskmaskin. Separat sovrum. Dessutom fantastiska fönster i söderläge som släpper in mycket ljus.

Uthyrningsperiod: Helst för längre tid, gärna omkring ett år, med möjlighet till förlängning.
Upplåtelseform: Hyresrätt i andra hand.
Avgift: 14900 kr per månad, inkluderande vatten, TV, värme och VA, samt förberett för bredband (föreningen är ansluten till Com-Hem för TV och internet).
Våning: 2, hiss finns.
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Gemensamma utrymmen:
Tvättstuga och torkrum i källaren. Cykelparkering i låst garage, även med direktingång från gatan. Föreningen har en innergård som är asfalterad.

Hyresvillkor:
Lägenheten hyrs ut omöblerad alternativt delvis möblerad, efter gemensam överenskommelse med hyresgästen. Lägenheten hyrs ut till skötsam rökfri person med stabil ekonomi. Inga husdjur är tillåtna. Övriga villkor och avtal enligt sedvanliga kontraktshandlingar.

Kontakt:
Maila en beskrivning av dig och din arbets- och livssituation samt referenser och kontaktuppgifter, så hör vi av oss. Endast seriösa svar, via mail, beaktas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm