Kamomillagatan 22

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kamomillagatan 22, Stockholm


Hyra:

5300 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

82 m2


Beskrivning

Rum i fräsh trea uthyres omgående
Hej,

Jag söker en inneboende till min 3:a på 82 kvm med inflyttning runt den 11-12 Februari. Lägenheten ligger i området Annedal, vilket är en kvarts gångtid från Sundbyberg Centrum och det finns goda kommunikationer in till stan med pendeltåg, buss samt tunnelbana.

- Om rummet
Du kommer ha ett eget rum på 14 kvm som uthyres ommöblerat med en inbyggd garderob. Tyvärr har jag ingen bilden på rummet utan möbler, då min nuvarande rumskamrat huserar där. Det finns däremot möjlighet att komma och titta på rummet samt resten av lägenheten.

- Hyran och kontrakt
Eftersom vi delar på lägenheten delar vi också lika på hyran, el, varmvatten samt bredband (wifi självfallet). Det hamnar cirka på 5300 kr med en variation på 100 kr, beroende på förbrukning. Jag tar inte ut någon extra kostnad på hyran men däremot en månadshyra i förväg samt ett motsvarande belopp som deposition (totalt 10600 kr). Jag begär inte att något belopp överförs förens du får nycklarna i handen.

Jag föreslår en kontraktsperiod på 3 eller 6 månader till att börja med och sen har vi möjlighet att förlänga det om det känns bra för båda parter. Det finns utrymme att diskutera denna punkt, vilket du gärna får i ditt svar till denna annons.

Jag använder mig av hyresgästföreningens kontrakt för andrahandsuthyrning vilket du kan läsa här http://www.hyresgastforeningen.se/globalassets/glo balt-innehall/blanketter/hyresavtal_andrahandsuthy rning.pdf

- Om lägenheten och området
Lägenheten är byggd 2014 av SKB i ett nybyggnationsområde vid namnet Annedal som är en mindre del av området Mariehäll, Bromma. Hela området är i stort sett färdigbyggt och det sista huset håller nu på att färdigställas. Lägenheten är som tidigare nämnt på 82 kvm med en öppen planlösning. Fördelar är såklart att den är fräsch, har stor kyl/frys och har en stor balkong med både morgon- och kvällsol. I området finns ett gym, ICA Nära, en tobaksbutik, två parker samt lite andra småaffärer. Området är annars ett typiskt lugnt familjeområde. Fem minuters promenad ifrån lägenheten ligger Bromma Blocks som har både Coop Forum, Stadium, Rusta och en galleria.

- Kommunikation
Nästan precis utanför huset går det buss in till både Sundbyberg Centrum där man kan ta tunnelbana och pendeltåg in mot stan. Det brukar ta cirka 20-25 min in till centralen. Man kan även lätt ta sig till Alvik med buss eller tvärbanan som även går mot Solna Centrum. Är du intresserad av att titta själv så använd Mariehällskyrkan som utgångspunkt när du söker på SL.

- Om mig
Jag är 26 år och arbetar som digital strateg. Jag uppskattar lugn och ro och har det rent runt omkring mig. Utöver det spenderar jag tid med att klättra och umgås med min flickvän samt vänner.

Du är varmt välkommena att skicka ett mail där du berättar om dig och varför du är en bra rumskamrat. Det finns självfallet möjligheter att komma och titta på lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm