Kamomillagatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kamomillagatan, Stockholm


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

82 m2


Beskrivning

Rum i trea uthyres under ett år
Jag kommer från och med första maj hyra ut ett rum i min lägenheten på 82 kvm i lugna och mysiga Annedal, för att jag ska flytta ihop med min partner. Rummet uthyres möblerat för 6000 kr per månad. Du kommer att dela lägenheten med en annan trevlig person som har varit inneboende i över ett år. Lägenheten är nybyggd (2015) och innehar bland annat en walk-in-closet, balkong, stor kyl & frys, ett stort vardagsrum och de vanliga bekvämligheterna som internet och TV (ingår i hyran).

Rummet som uthyres är 14 kvm och möblerat förnuvarande med dubbelsäng samt ett skrivbord och lampor.

Jag och min rumskamrat söker dig som är icke-rökare, lugn, ordningsam, stabil inkomst och kan tänkas att bo i lägenheten i minst 6 månader upp till max ett år.

Återkom med en presentation av dig själv och eventuella frågor som du har. Fler bilder kan ordnas. Vi ser gärna att du har möjlighet att komma förbi för att se lägenheten och träffa oss.

Jag använder mig av ett standard kontrakt från hyresgästföreningen och kräver ingen förskottsbetalning eller deposition innan jag har visat lägenheten och skrivit på avtalet med dig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Stockholm

Rapportera fel