Kanngjutargränd 48

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kanngjutargränd 48, Stockholm


Hyra:

1000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Uthyres omgående i Vällingby
Hej!

Mitt namn är Ahmed och jag är 22 år gammal. Bor med min lillebror som är 15 år gammal i min bostadsrätt som jag köpt 2015. Själv jobbar jag 2-3 olika jobb och är väldigt sällan hemma. Min lillebror går i skolan och är ofta ute med sina vänner eller spela fotboll efter skoltiden.

Lägenheten har 3 sovrum, vardagsrum, kök, badrum samt stor balkong. Byggnaden är byggd 2004 och den är väldig fin och ny. Tvättmaskin/diskmaskin finns i lägenheten men det finns också en tvättstuga i byggnaden. Lägenheten är helt nyrenoverad samt ny möblerad med dyrbara saker. Den ligger ca 3 minuters promenad till Vällingby centrum där hittar man allt man kan tänka sig. Gratis parkering finns överallt i området, förskola, skola, bad, skog, utegym och mycket annat ligger i närheten. Tunnelbana/bussar finns nära lägenheten eller i Vällingby centrum som går mot stan, Kista osv. Tar ca 25 minuter in till stan.

Det som jag vill hyra ut är stora sovrummet som är ca 15 kvm. Förutom sovrummet kommer man förstås ha tillgång till hela lägenheten. Lägenheten kommer nästan kännas som eran eftersom jag ofta är på jobbet och min lillebror i skolan.

Det som jag söker är en kille/tjej, par/par med barn. Max 2 vuxna och ett barn. Gärna i åldern 3-35 år. Har inga problem med kort eller långtids uthyrning men fördrar något som är mer än 3 månader.

Eftersom jag jobbar väldigt mycket så vill jag absolut INTE få några samtal. Jag kan uppnås via sms/mail och känns att du/ni kan passa in hos oss så kommer jag att ta kontakt med er så fort jag kan.

Berätta lite om dig/er och eran situation/jobb, inkomst, hur lång tid önskar ni att hyra osv. En bild på personen/personer som ska hyra. Maila eller sms:a dessa info så återkommer jag.

Jag vill hyra ut omgående så fort jag hittat rätt person/personer.

Hyran ligger mellan 7-10 tusen/månad beroende på hur många som ska bo i lägenheten. I hyran ingår allt så som max tv-kanaler, el, möbler m.m.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm