Kaplansbacken

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kaplansbacken, Stockholm


Hyra:

17500 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

86 m2


Beskrivning

Lägenhet med toppläge
Ostört läge i staden med balkong. Här hittar du den perfekta kombinationen av levande, i ett lugnt och vackert hus, i ett område med trevliga grannar, med park och lekplats bara några meter från huset. Och sedan staden runt hörnet, med shopping, restauranger och kultur.

Med ett ostört läge i staden hittar du denna karaktär till lägenhet, fyra rum med ett stort kök en stor balkong till en gård med blommande träd. Lägenheten erbjuder stora vackra ytor välplanerade lägenhet med tre sovrum. I ett rum en stor säng, i den andra en säng, i det tredje rummet två sängar.

Den här lägenheten ligger, 5 minuter från centralstationen och centrum. I lugnt område med parker och vatten i närheten och bra restauranger samt stormarknader och bagerier. 15 minuter från Djurgården med buss där Skansen och Gröna Lunds plus vackra grönområden är belägna. 10 minuter från Stureplan med en stad buss, berömda shoppingområdet och bra restauranger och nattliv. Detta är en lägenhet som är vackert utformad med högt tak, modernt kök inbjuder till både matlagning och umgänge. Balkongen kan användas för frukost eller till solen av dagen för att fina middagar mot den grönskande gården.

På sommaren kan du enkelt gå till en strand 10 minuter från huset för ett dopp eller lägga sig på en sandstrand. Det är också 5minuter till båtar som tar dig ut i skärgården.

Du kan sova fem personer i lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm