Karlavägen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Karlavägen, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Vacker 2:a om 50kvm högst upp i huset
Ljus och fin 2:a på 6:e våningen i vacker fastighet centralt på Östermalm uthyres omgående och tillsvidare.

Lägenheten ligger högst upp i huset i en äldre fastighet med fiskbensparkettgolv, gott om fönster samt har en egen terrass om 40kvm. Lägenheten uthyres fullt möblerad både inomhus samt utomhus med möbelgrupper, växter och grill. Komplett köksutrustning finns samt tillgång till fräsch tvättstuga i huset. Lägenheten är insynsskyddad från alla rum samt har fin utsikt över Stockholm. Lägenheten är smakfullt inredd och har gott om förvaringsutrymmen. Bekväm säng på 160cm samt övriga möbler i bra skick.

Lägenheten ligger ett stenkast från tunnelbanestationerna Stadion, Östermalmstorg och Karlaplan samt med promenadavstånd till Djurgården, Stureplan och city. Mataffär och restauranger finns runt hörnet.

Den som hyr ska vara ansvarsfull och förbinder sig till att inte röka inomhus och ta väl hand om lägenheten. Hyresgästen får inte heller ha djur i lägenheten.

Månadshyran är 15 000kr och då ingår el, värme, vatten, bredband 200Mbit/s, tv-utbud från Com Hem medium + 8 valbara favoriter. Hyran betalas i förskott och deposition om 10 000kr tillkommer, depositionsavgiften återbetalas efter besiktning och återlämnande av nycklar.

Låter det som en lägenhet som kan passa dig?
Vid intresse, vänligen lämna en personlig beskrivning och kontaktuppgifter. Svarar endast på seriösa svar via mail. Svar utan namn och telefonnummer besvaras ej.

Jag bifogar gärna fler bilder på lägenheten

Vänliga hälsningar Erik

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm