Karlbergsvägen 78

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Karlbergsvägen 78, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

84 m2


Beskrivning

Sekelskifteslägenhet i Birkastan
Charmig sekelskifteslägenhet på Karlbergsvägen i populära Birkastan. Närhet till Vasaparken och 15 min gångväg till Hagaparken. 5 min till Karlbergs Slott med motionsspår och härliga promenadområden.
Lägenheten ligger på vån 5 i gathuset och är 84 kvm med fönster åt båda hållen, hög takhöjd och flera välbevarade sekelskiftsdetaljer.
Sovrum med dubbelsäng och balkong ut mot innergården. Lägenheten är ljus och luftig med sol större delen av dagen. Vardagsrummet är stort med mat plats för 6personer och kakelugn.
Vanlig köksutrustning finns som spis, varmluftsugn, diskmaskin, kyl och frys. Ett mindre bord som fungerar som frukostbord.
Badrum med dusch och liten tvättmaskin. Nyrenoverat.
Det finns även en stor tvättstuga med 2 stora maskiner, torktumlare och torkskåp samt en liten akut-tvättstuga i gårdshuset.
Bastu finns i källaren i gathuset.
Området är otroligt fint och grönt. Stora härliga gårdar med fyllda av blommor träd buskar utemöbler och grillar. Det kryllar av trevliga krogar, barer och caféer runt hörnet.
Busshållplats 69 utanför porten 5min till Pendeltåg & St. Eriksplans T-bana samt alla bussar vid St. Eriksplan 69,42,72,3,4. Gångavstånd till City 20 min.
Uthyres fr 1 april till 1 oktober (6 månader).

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm