Karlbergsvägen

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Karlbergsvägen, Stockholm


Hyra:

19000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

102 m2


Beskrivning

3:a (102 kvm) i Vasastan uthyres sept-okt
Rymlig sekelskiftes-3:a i Vasastan med alla faciliteter uthyres från 1:a september till 31 oktober. Lägenheten är ljus och trevlig med många fina detaljer såsom takstuckatur, serveringsskåp och vackert burspråk mot gatan.

Lägenheten ligger på 1:a våningen med tillgång till hiss. Den har ett stort vardagsrum med soffa och matbord, stort sovrum med dubbelsäng mot den lummiga innergården samt ett extra kombinerat sovrum och arbetsrum. Kök med fransk balkong mot innergården, diskmaskin, mikrovågsugn och kaffemaskin.
Separata nyrenoverade dusch- och toalettrum med tvättmaskin.

Det finns tillgång till spjälsäng, barnsäng, barnstol, babysitter och leksaker om det är aktuellt. Fråga gärna om det är något övrigt ni behöver.

Lägenheten har ett fint läge på lummiga och soliga Karlbergsvägen. Några hundra meter till tunnelbana och flygbuss (Sankt Eriksplan), pendeltåg (Karlbergs station) samt buss till T-centralen och Djurgården. I närheten finns Rörstrandsgatan med många restauranger samt Karlbergs slottspark och Hagaparken där det är trevligt att göra utflykter och promenera. Inte långt från lägenheten finns en park och skolgård för lek samt flera välsorterade matbutiker.

Startdatum: 1:a september (eventuellt tidigare)
Slutdatum: 31:a oktober

Det finns möjlighet att hyra lägenheten från tidigare än den 1 september. Under de två sista veckorna i augusti pågår dock en fönsterrenovering i fastigheten så i detta fall får en reducering av hyran diskuteras.

Bredband, el, värme, vatten och TV ingår. Hyran betalas förskottsvis och en halv månadshyra erläggs i deposition. Vi vill inte att ni röker eller har några husdjur i lägenheten.

Fler bilder på lägenheten läggs ut inom ett par dagar.

Ring eller skriv gärna och berätta om dig/er och vad du/ni jobbar med samt ange någon referens.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm