Karusellvägen 31

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Karusellvägen 31, Stockholm


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum/del i lägenhet i Midsommarkransen
Rum och del i lägenhet i totalrenoverad charmig äldre fastighet fastighet i Midsommarkransen med balkong (utsikt till Globen) uthyres. Rummet har välisolerade fönster, väggar och dörrar, så det är i princip omöjligt att höra trafik och övrigt oljud utanför. Lugnt och tyst område med endast 8 min till city med närmsta T-bana.På bilden ser ni en bäddsoffa som är utdragen till säng (under våningssängen) som lätt trycks in till en mindre soffa, om ni föredrar våningssängen. Valfri möblering... Förutom lite förvaringslådor i rummet så har ni tillgång till två garderober i hallen: ditt rum har två dörrar, ett till hallen och ett till köket. Hyresgästen får självklart ta del av övriga rum, som vardagsrum och balkong. Allt nybyggt! Bredband finns i rummet som ingår. Diskmedel, köks/toapapper ingår också.

Jag har två underbara katter (Petter och Gustaf) som är födda i min garderob för 3 år sen. Snällare, klokare och kärleksfyllda katter får man leta efter..... (2 v efter födseln https://www.youtube.com/watch?v=XWHs5x5NeQM&list=U UVqE_pK6GpQoX-zmOU443Aw&index=7) och föredrar naturligtvis då att min hyresgäst är kattvän och gärna skämmer bort mina små gossar med den kärlek och mys dom är värda... ;-)
Kan dessutom tillägga att katter enligt en forskningsrapport sänker blodtryck, gör oss lugnare och friskare.... Så lite extra ovillkorlig kärlek och hälsa ingår alltså i hyran ;-)
Med reservation för att min inneboende inte är allergisk förstås, som jag själv var en gång i tiden....
(Lite sidospår för den intresserade ang allergi och lite om mig :
Jag var Hyperallergisk mot katter och pollen tidigare, men tack vare min envishet och kunskap som friskvårdskonsulent, så botade jag mig själv (även från reumatism). Om detta berättar jag om i Sveriges största radiopogram nu i januari. För den intresserade så kan ni höra vad jag säger via denna länk: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/661528?progra mid=3117 Klicka/spola sedan fram till 37:20 min där jag presenteras av Peter Wahlbeck ,som för övrigt är en tidigare hyresgäst/vän hos mig i det rum jag nu hyr ut)

Min nuvarande hyresgäst sen 1,5 år, Edwin fick nyligen en egen lya, som han naturligtvis ej kan tacka nej till från 1:a Juli.

Så med ganska kort varsel söker jag en hyresgäst från 1:a Juli, helst en kvinna som omväxlings skull.

Hyresgästen ska känna att hen kan vara sig själv, och veta att det är "högt i tak" (så länge inga grannar störs). Jag respekterar integritet/privacy högt. En stängd dörr är en STÄNGD dörr, oavsett som värd eller gäst eller om man bor i ett rum eller slott.

Delar du mina värderingar och vill bo i Stockholms mysigaste förstad, så är du välkommen snarast för en visning, dag som kväll till att börja med.

Förutom foton så kan ni även se denna video av rummet/lägenheten:
https://www.dropbox.com/scl/fi/bv4p732s06rj4x3?ore f=e&r=AAIMH4ESwhAmu9J1Ib1rEZgZgwb1VNpSFsbRyx9X0Up0 Xixp7xL4lrmlaSActebffuXAJwQ7K2YHH8Ys02l1n2RSewDpC- H9rl87FzaS19FWwWTlvp2LRhCORRNG8n-vopwwcfile7ueDhU6 cpY

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm