Kastrupgatan 6

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kastrupgatan 6, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Mysig lägenhet mitt i Kista
Om lägenheten:
Fin, mysig tvåa på 45 kvm mitt i Kista.
-dubbel sang 180 cm, stor walk in garderob, fri Wi-Fi internet 100MBs. Smart, wide-screen TV som du kan koppla upp dig på via laptop medan du sitter i en bekväm soffa. -Fullt utrustad kök med alla tillbehör. Lägenheten är väldigt ljus med stora fönster. Sängkläder och handdukar finns på plats.

Läge:
Så centralt som det bara går i Kista, 2 minuters promenad till tunnelbana och busstation, 5 minuter till Ericsson, och alla andra IT företagen i Kista, 5 minuter till KTH Kista, 2 minuter till Kista gallerian som är en stor shopping center full av butiker, restauranger, fitness center etc.
Kista kallas Skandinaviens Sillicon Walley pga. alla de stora IT företagen som har sitt kontor där. Det är en av de snabbast växande områden i Stockholm.

Parkering:
Till lägenheten hör till en parkeringsplats som ligger på 2 minuters gångavstånd från lägenheten och precis vid ingången till tunnelbana och Kista galleria.

Övrig info:
Lägenheten hyr ut enbart till affärsmänniskor som är i Stockholm för att jobba och som föredrar att bo i en lägenhet där de kan ha sina saker och laga mat, istället för att vistas på hotell.
Lägenheten är perfekt för nån som jobbar för någon av de IT företagen I Kista.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm