Katrinebergsbacken 18

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Katrinebergsbacken 18, Stockholm


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

95 m2


Beskrivning

Minirum i topp-4 m. 2 härliga roomies (Dec)
Vi söker en roomie för en ledig 6kvm rum i våra fina 95kvm lägenhet i Liljeholmen på backen bredvid tvärbanan/tunnelbanestationen. Lägenheten är modern och vi kommer dela ett stort kök, vardagsrum, inglasad balkong och badrum med dusch och tvättmaskin.

Du kommer hyra ett mindre rum som är mysigt och rymmer en 90-säng eller kreativ sänglösning :) Det har inga fönster mot utsidan, men stjärn-fönster i taket till hallen.

Vi letar efter en person som tycker att det skulle vara roligt att bo i detta rum och i kollektiv. Vi kommer alla att flytta in 8 december och skapa en bra gemenskap tillsammans.

Vi är 2 tjejer i sena 20-årsåldern som båda heter Hanna :) Hanna S kommer från Stockholm, jobbar som byggnadsingenjör, och har tidigare bott i Australien och UK. Hanna P kommer från USA men har bott här i Stockholm över 4 år och jobbar som engelska lärare. Vi träffades i våras på roddklubben och vi båda gillar att vara ute i naturen, att laga och ha mysiga middagar men också att gå ut och dricka drinkar.

Vi har kontraktet minst två år så vi söker någon som letar efter något långsiktigt, gärna ett år eller mer. Om du tänker att du skulle passa bra med oss och den lilla rummet, kontakta oss med följande:
1) presentation om dig själv
2) hur länge du vill bo i lägenheten
3) när du kan flytta in
4) en bild om du känner dig trygg med det

//Hanna & Hanna

*Preference if your name also begins with H! ;)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm