Kattgränd 1

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kattgränd 1, Stockholm


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

74 m2


Beskrivning

Charmig 3:a på Söders höjder uthyres i sommar
Uthyrningsperiod 7 juni-8 augusti, dock finns viss flexibilitet.

I hörnet Bastugatan och stenbelagda Kattgränd finns denna välplanerade och otroligt charmiga trea till uthyrning. Läget är ett av Söders mest eftertraktade med kulturminnesmärkt 1700-talsbebyggelse och Mariatorget intill. Femtio meter från huset ligger promenadstigen Monteliusvägen, med underbar utsikt över Riddarfjärden och Gamla Stan.
Kvarteren är lugna men bara på två minuter når du stadens puls med restauranger, cafeer, barer och tre stora mataffärer. Närhet till både parker, bad och natur. Utmärkta kommunikationer med T-bana samt bussar på Hornsgatan.

Lägenheten är 74 kvm och består ett stort vardagsrum, två sovrum, kök och badrum med badkar. Balkongen är omgärdad av en grönskande lugn innergård. Lägenheten uthyres fullt möblerad med bla diskmaskin, micro, kyl/frys. I det stora sovrummet finns en 160 cm säng, och i det mindre en enkelsäng. Det lilla sovrummet är inrett till ett barnrum.
I fastigheten finns hiss och hyresgästen har naturligtvis tillgång till tvättstugan. Hyran inkluderar värme, vatten, el, TV och bredband.

Hyresgästen förväntas vara skötsam och rökfri. Husdjur är inte välkomna.
En handpenning på 10 000 SEK kommer att tas ut efter påskrivet kontrakt. Handpenningen betalas tillbaka efter att lägenheten lämnas tillbaka i samma skick som den hyrdes ut.

Är du intresserad av att hyra lägenheten - maila en kort beskrivning av dig och varför du vill hyra lägenheten, gärna med referenser och UC-utdrag. Jag kan givetvis skicka fler bilder vid intresse.

Ha en trevlig dag!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm