Kista

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kista, Stockholm

Hyra:

12000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

Uthyres stor 2,5 RoK på 85 kvm i Kista 1 feb
Hyr ut en komplett lägenhet till ett par fast anställda . Lägenheten är delvis möblerad i ett mycket lugnt och eftertraktat i Kista med goda kommunikationer.

Stor 2,5 rum och kök på 85 kvm i Kista med bra standard. Lägenheten är mycket ljus tack vare sina stora fönster i alla rum och en smart planlösning. Lägenheten uthyres delvis möblerade med tillträde 1 feb 2016 tills vidare, dock minst ett år, med två månaders uppsägningstid.

Månadshyran är 12 000 kr (värme, vatten, trappstädning, sophämtning och modern tvättstuga på bottenvåningen ingår). El ingår ej.

Lägenheten ligger bara ett stenkast från Kista Centrum och Kista Science City med dess stora utbud av butiker, restauranger, gym, biografer, företag och universitet. Promenadavstånd till tunnelbanans blå linje som tar dej till Stockholm Central på 15 min. Bra buss-förbindelser till Vällingby Centrum, Sollentuna Centrum och den stora Outleten i Barkarby, samt IKEA.

Nuvarande hyresgäster flyttar ut den 30 januari . De har köpt en fin lägenhet i närheten och har fått en familjemedlem till. Visning på lägenheten kommer blir tidigast 23 januari så du får ett chans att träffa dem och ställa frågor om området och mig som hyresvärd.

En deposition på 2 månadshyror tas i samband med kontrakt-skrivning. Depositionen lämnas tillbaka när hyresperioden är över under förutsättning att lägenheten är i det skick den hyrdes ut i. Hyresgästen bör uppvisa intyg på anställningsavtal och inkomst samt vara rökfri och utan husdjur. Maila och skriv lite om dej själv och vad du jobbar med.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm