Kista/ärvinge

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kista/ärvinge, Stockholm

Hyra:

7000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

22 m2


Beskrivning

Mysig etta mitt i Kista/Ärvinge
Om lägenheten:
Fin, nyrenoverad etta mitt i Kista.

-Queen size sang 140 cm, wide-screen TV. Lägenheten är väldigt ljus med stora fönster och det är alltid väldigt tyst i lägenheten eftersom den ligger i ett väldigt lugnt bostadsområde långt ifrån trafiken.

Lägenheten har inget riktigt kök, så man kan inte tillaga riktiga måltider där, men det finns kylskåp, frys, mikrovågsugn, tallrikar och bestick så att man kan göra en macka, äta flingor eller värma upp en färdig måltid.

Lägenheten skulle passa perfekt någon som jobbar i ett av IT företagen i Kista och vill använda lägenheten som övernattningslägenheten under veckan och kunna ha sina grejer där istället för att bo på hotell.

Läge:
Väldigt centralt i Kista, 5 minuters promenad till tunnelbana och busstation, 10 minuter till Ericsson, och alla andra IT företagen i Kista, 10 minuter till KTH Kista, 5 minuter till Kista gallerian som är en stor shopping center full av butiker, restauranger, träningsanläggningar (SATS, Fitness 24/7, Friskis och Svettis, Nordic Wellness).
Kista kallas Skandinaviens Sillicon Walley pga. alla de stora IT företagen som har sitt kontor där. Det är ett av de snabbast växande områden i Stockholm.

LEDIG FRÅN 2016-04-01
Minst 1 års kontrakt
2 månaders deposition
Goda referenser!
Endast 1 person kan bo i lägenheten

Ingår i priset:
Möbler, El, vatten, bredband och tillgång till tvättstuga & bastu

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm