Klensmedsvägen

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Klensmedsvägen, Stockholm


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Rum i villa uthyres
Hej!

Vi är två 28-åringar som delar ett egnahemshus vid Telefonplan. Vår tredje vän har precis flyttat till Tyskland för studier och vi söker därför en inneboende som vill flytta in hos oss under våren (1 mars - mitten av juni).

Övervåningen är på ca 75 kvm och källaren på ca 50 kvm. Rummet som uthyres ligger i källaren och är 10-15 kvm stort. Då det ligger i källaren är det naturliga ljusinsläppet begränsat, men som sovrum fungerar det alldeles utmärkt och vardagsrum och kök är såklart tänkt att vara gemensamma.

Huset utgörs av totalt fem rum - tre separata sovrum, ett öppet vardagsrum och ett nyrenoverat kök där vi lagar mycket mat tillsammans. I övrigt så finns två toaletter, bastu, jacuzzi, tvättstuga, samt en stor altan i söderläge (där vi hickorygrillar saker och experimenterar med olika variationer på hajkbanan på sommarhalvåret).

På dagtid jobbar en av oss på mediabyrå och den andra pluggar sista året på arkitektprogrammet (han är även utbildad kock..). I övrigt spenderas mycket tid på Klättercentret (som mer eller mindre ligger vägg i vägg), med att spela musik eller odla saker i trädgården/bygga konstruktioner för att hålla rådjuren borta.

Hyran är på 4000 kr/mån och till det kommer kostnad för el/vatten samt bredband, vilket uppgår till ca 1000 kr/mån. En månadshyra betalas som deposition.

Då huset är relativt litet är vi självklart måna om att den som flyttar in fungerar tillsammans med oss på ett personligt plan. Vi skickar gärna bilder på rummet/huset och har för avsikt att hitta en hyresgäst så fort som möjligt.

Maila en presentation av dig själv så hör vi av oss för att hitta en tid att träffas om vi tycker det verkar intressant.

Hej!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm