Klubbacken 14

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Klubbacken 14, Stockholm


Hyra:

16000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Fin och välplanerad 3:a i Mälarhöjden
Söker du/ni tillfälligt boende och vill bo naturskönt och nära stan? Vi hyr ut vår trivsamma lägenhet i ett 40-talshus på Klubbacken i Mälarhöjden under november och december (början av januari).

Lägenheten består av ett sovrum med en dubbelsäng (160 cm), ett rum med två loftsängar (en vuxenstorlek och en lite mindre) och två skrivbord. Ett vardagsrum med TV, rymlig soffa och två mindre arbetsplatser. Ett fräscht kök med sjöglimt och plats för 4-6 pers, toalett med badkar och en mysig balkong med förmiddagssol mot grönska. Då lägenheten har fönster åt tre håll upplevs den som ljus och rymlig.

Vi hyr ut möblerat men kan i viss mån anpassa möblemanget i samråd med dig som hyresgäst. Lakan, handdukar mm ingår. Gemensam tvättstuga finns två trappor ned i fastigheten. Stabil bostadsrättsförening med trevliga grannar. I hyran ingår WiFi, Com Hem TV, el/värme/vatten (normalförbrukning) och parkeringsplats.

I området finns en liten Livsbutik och pizzeria (50 m), en fransk-svensk familjekrog (Astrids) 100 m, stor lekpark, 4H-gård, vackra promenad-/joggingstråk med caféer längs Mälaren (5 min). Buss 135 går utanför huset. Tunnelbana (Mälarhöjden eller Axelsberg) till city tar ca 15 min. Vi stortrivs men kommer att bo utomlands en period.

Vi söker skötsamma hyresgäster som respekterar bostadsrättsföreningens regler och tar hand om vår lägenhet på bästa sätt.

- Depositionsavgift om 6 000 kr
- Hyran betalas den 1:a varje månad
- Egen hemförsäkring behövs
- Goda referenser krävs
- Husdjur och rökning är ej tillåtet

Välkommen att höra av dig via mail! Vill du ha fler bilder eller planlösning så kan vi skicka det.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm