Kocksgatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kocksgatan, Stockholm


Hyra:

22000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Stor 2a vid Nytorget - uthyres längre tid
Vi hyr ut vår välplanerade sekelskiftslägenhet med fungerande kakelugn på centrala södermalm med 1 minut till bussar och närmsta tunnelbanestation. Lägenheten har en takhöjd på 3,3 meter, är ljus och modernt inredd.

I sovrummet finns en 1,80 dubbelsäng samt en stor inbyggd garderob från golv till tak med mycket plats för förvaring.

Köket har en matplats för 6 sittande personer som ger plats för sociala middagar. Här finns diskmaskin, vinkyl och stora ytor för matlagning.

Vardagsrummet är stort och luftigt med en fantastisk (fungerande) kakelugn, perfekt för höstens alla myskvällar!

Lägenheten är tyst och lugn trots det centrala läget. På innergården finns utemöbler och tillgång till grill. Tvättstugan, som i princip nästan alltid är ledig, hittas i källaren och där finns 3 helt nya tvättmaskiner samt lika många tumlare, plus ett torkskåp.

1 minut från lägenheten finns mycket goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt tunnelbana. Likaså bekvämligheter som ICA, Postnord, Systembolag och Apotek.

En 3 minuters promenad bort ligger trendiga Nytorget. Där hittas shopping, mysiga caféer, bra restauranger och trevliga barer.

Lägenheten hyrs ut möblerad eller delvis möblerad tills vidare, från och med november. Viss flexibilitet för önskat inflyttningsdatum finns.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Stockholm

Rapportera fel