Konstgjutarvägen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Konstgjutarvägen, Stockholm


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

44 m2


Beskrivning

Söker någon att dela lägenheten med fr. 1 nov
Jag hyr en lägenhet i andrahand och söker efter någon att dela den med, inflytt 1 november. Lägenheten ligger någon minut från Globen T-bana och det är 5 min gångavstång till Gullmarsplan.

Kort om mig och min hund; är att jag är 27 år, Civilingenjör och jobbar i Kista. Min vardag består av jobb, träning och vänner. Prinsen (i bild), är en liten Cavalier King Charles Spaniel som är gammal och trött. Han är hos dagmatte när jag jobbar och är väldigt lättsam med andra människor.

Jag söker efter en tjej/kvinna i 25-30 års-åldern med fast tjänst som tycker om att bo tillsammans med andra, liksom jag. Lägenheten är inte stor men jag tror att det är fullt möjligt att bo tillsammans bara man funkar ihop.

Min plan är att jag bor i vardagsrummet och du i sovrummet. Idag står det en dubbelsäng i sovrummet, men med en mindre säng får det plats någon byrå eller liknande om man vill.

Lägenheten är utrustad med två garderober, möbler, allt som behövs i kök och ett fräscht badrum med dusch. Vi delar på allt. Totala hyran (inkl internet) är 12000 + TV och det finns möjlighet till P-plats. En deposition på 6000 kommer att tas tillsammans med första hyran.

Låter det intressant?! Skriv gärna några rader om dig själv så hör jag av mig för träff och visning!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm