Kristallvägen

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kristallvägen, Stockholm


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Stort rum nära Telefonplan/Älvsjö
Hej!
Jag söker fom. 12 april en ny inneboende till min stora
tvåa nära Telefonplan (gångs avstånd till röda linjen och pendeln i
Älvsjö). Finns även goda kommunikations möjligheter med generösa buss avgångar till Telefonplan/Älvjö/Fridhemsplan. Jag har delat lägenheten med ett antal andra personer under 4 års period utan problem. Rummet är omöblerat (kan få det delvis möblerat vid önskemål) och ger ett intryck av en mindre etta på ca. 20 kvm och har egen klädkammare (inte ink. i kvm för rummet). Jag och du skulle då dela på kök, matplats och badrum. Varmhyran ligger på 5 500 kr/mån med 1 månads disposition. Tillträde 12 april, det går även bra vid månadsskiftet April/Maj om det skulle önskas.

Vem är då jag? Jag är en lättsam tjej på 28 år som för tillfället jobbar med kvalitetsfrågor inom livsmedelsindustrin. Spenderar många timmar på jobbet som är ett kontorsjobb, och är jag inte på jobbet ser jag till att röra på mig, umgås med vänner och kolla på filmer/serier.

Hör gärna av dig om detta är av intresse så kan vi komma överens om en visning av lägenheten. Jag är anträffbar på angiven mail-adress. Lämnar du ett nummer ringer jag givetvis upp.

Mvh.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm