Kristallvägen

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kristallvägen, Stockholm


Hyra:

5200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Stort rum Hägersten
Hej!
Jag söker en ny inneboende till ett stort
Rum nära Telefonplan (gångs avstånd till röda linjen och pendeln i Älvsjö). Finns även goda kommunikations möjligheter med generösa buss avgångar till Telefonplan/Älvjö/Fridhemsplan. Jag har delat lägenheten med ett antal andra personer under 4 års period utan problem. Rummet är omöblerat (kan få det delvis möblerat vid önskemål) och ger ett intryck av en mindre etta på ca. 20 kvm och utöver det får du egen klädkammare. Jag och du skulle då dela på kök, matplats och badrum. Varmhyran ligger på 5 200 kr/mån med 1 månads disposition. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Vem är då jag? Jag är en lättsam tjej på 28 år som för tillfället jobbar med kvalitetsfrågor inom livsmedelsindustrin. Spenderar många timmar på jobbet som är ett kontorsjobb, och är jag inte på jobbet ser jag till att röra på mig, umgås med vänner och kolla på filmer/serier.

Hör gärna av dig om du har frågor eller om detta är av intresse så ska jag försöka svara på alla frågor eller boka in en visning. Jag är anträffbar på angiven mail-adress. Lämnar du ett nummer ringer jag givetvis upp.

Mvh.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm