Kristallvägen

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kristallvägen, Stockholm


Hyra:

3700 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

112 m2


Beskrivning

Rum i kollektiv Hägersten fr.juni-tillsv
Jag och min kompis Johan söker en sambo till vårt kollektiv från någon gång efter den 4:e juni och tills vidare. Vi har båda två bott tillsammans med andra i över tio år båda. De senaste åren har vi bott med två av min bästa vänner och en treåring, men nu flyttar de till en egen lägenhet där de finns eget rum till barnet.

Johan jobbar på en miljöorganisation, är 34 år, gillar långdistans-löping, klättring, är engagerad inom F! och just köpt ett Tiny house. Är vegan. Lugn, vänlig och väldigt rolig.

Jag jobbar som konsult inom webbanalys. Gillar att odla och hänga i mitt torp. Är 30 år. Queer. Vegetarian. Gillar att experimentera i köket och tycker att få bjuda vänner och kollektiv-sambos på mat är bland det bästa som finns.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att bo tillsammans med andra och föredrar ett kollektivt boende. Att du liksom oss gillar den sociala aspekten och enkelheten i umgänget. Vi har gärna middagar och fester ihop ibland. Lika viktigt som umgänge och gemenskap tycker vi att möjlighet till lugn och egentid är.

Lägenheten ligger i Solberga några minuter ifrån Telefonplan. Är en stor och ljus 4:a med två balkonger, badkar, tvättmaskin och två badrum. Det sovrum som blir ledigt är tyvärr ganska litet, 12 kvm, men lägenheten i sig är stor. Lägenheten är 112 kvm med stora gemensamma ytor och mycket ledig plats för förvaring. Bil och extra-cykel finns att låna. Hyran är 3700 spänn i månaden inklusive allt. Lägenheten ägs av mig och jag hyr gärna ut rummet långsiktigt.

Vi gillar att bo här i området då det är nära till Telefonplan med Konstfack, Klättercentret och Landet. Nära Midsommarkransens med kaféer som jag ofta jobbar ifrån. Det finns även en riktig skog här i Solberga fullt med rådjur och med en utkiksplats med kvällsol.

Hör gärna av dig om du tycker att boendet låter intressant!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm